top of page

Gjesdal Bolig

067_1018272042.jpg

Engveien 3 - Ålgård
Stor, lekker og moderne enebolig med fantastisk beliggenhet - praktfull utsikt, 6 soverom og dobbel garasje

SOLGT

FAKTA OM PROSJEKTET

STED:              Engveien
BRA:                189 m2
TYPE:              Enebolig
SOVEROM:    6
PRIS:               8 780 000.-

Velkommen til Engveien 3 - en lekker og moderne enebolig med en fantastisk beliggenhet! Her bor du på en høyde, med sørvestvendt tomt og praktfull utsikt over Edlandsvatnet. Boligen holder en gjennomgående høy standard og byr på smarte løsninger og godt innhold. Bruksarealet er 236 kvm inkl. dobbel garasje og sportsbod, tomten har et areal på 635 kvm. 
 

Fra gårdsrommet kommer en inn i en romslig hall med tilknyttet gjestetoalett. Her er også inngang til vaskerom med praktisk bi-inngang og direkte adkomst til dobbel garasje. I 1. etasje finner vi også hovedsoverom med tilhørende bad og garderoberom samt en stor stue med åpen kjøkkenløsning. Dette rommet er over 50 kvm., med store vindusflater og utgang til balkong.
 

I underetasjen finner du hele 5 soverom, bad, 2 boder og en stue med utgang til hagen. Her er også mulighet for å anlegge ekstra bad. Egen inngang gir også mulighet for ev. hybelløsning. Boligen leveres nøkkelferdig med bl.a. 1-stavs eikeparkett i tørre rom i 1. etasje og 3-stavs eikeparkett i tørre rom i underetasjen, fliselagte baderom, JKE eller Aubo kjøkken, ildsted i stue, asfaltert gårdsrom. Kjøper kan i stor grad få tilpasset standard og løsninger etter eget ønske. Kontakt megler for nærmere opplysninger.

 

MELD INTERESSE

Supert! Meldingen er mottatt.

TA KONTAKT FOR PROSPEKT

KART

bottom of page