top of page

Gjesdal Bolig

Rossåsen - 10 rekkehus til meget gunstig pris.
Kun 8.900.- per mnd inkl. avdrag - billigere å eie enn å leie.

Utsolgt

FAKTA OM PROSJEKTET

STED:              ROSSÅSEN

BRA:               138 m2

TYPE:              Rekkehus

SOVEROM:    4

PRIS:               Fra 3 084 000.-

Vunnet i prosjektkonkurranse - Sandnes Tomteselskap - Pris gjelder med egeninnsats. Her har du muligheten til å skaffe deg en flott bolig til en meget fordelaktig pris! boligene selges etter kommunale tildelingskriterier.

Pris fra kr. 3.064.000.- + omk. Meget gunstig finansiering! Kontakt oss for nærmere info.

Boligene kommer i 2 versjoner:

Bolig 1-4 BOLIG UTEN TILGJENGELIG KRAV: 

Underetasje består av en romslig hall med svært god garderobeplass, soverom, bad / vaskerom og bod. Carport er integrert i boligvolumet. Utvendig bod er plassert i boligen, i bakkant av carporten. Sykkelparkering er plassert bak en levegg i gårdsrom.

2. etasje er oppholdsetasjen og består av stue, kjøkken og 2 soverom. Kjøkken og spiseplass henvender seg mot hagen og uteplassen. Stuen henvender seg mot utsikten mot nord. Pipe og peis/ovn er sentralt plassert midt i boligen for god varmedistribusjon. Det er mulighet for å sette inn dør i trapperom slik at soverom blir lydmessig skjermet fra kjøkken / stue.

Bolig BRA: 125,4 m2, Carport: 18,0 m2, Sportsbod: 8,7 m2

Bolig 5-10 TILGJENGELIG BOLIG:

1. etasje består av en romslig hall med svært god garderobeplass, bad med toalett, vask, dusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, soverom og kombinert kjøkken / stue. Kjøkken, spiseplass og stue henvender seg mot hagen og terrassen på bakkeplan. Carport er integrert i boligvolumet. Sportsbod er frittliggende og sykkelparkering er plassert mellom bolig og sportsbod.

2. etasje består av trapp / gang, 3 soverom, bad, bod og stue. Stuen er romslig og henvender seg mot utsikten i nord. Det kan settes inn dør mellom stue og gang slik at aktiviteter med ulikt støynivå kan foregå parallelt i stuer i 1. og 2. etasje. Pipe er plassert slik at det kan monteres peis/ovn i stue i både 1. og 2. etasje.

Bolig BRA: 138,4 m2, Carport: 18,0 m2, Sportsbod: 5,0 m2.

TA KONTAKT FOR  PROSPEKT

KART

bottom of page