top of page

Gjesdal Bolig

Austrått - Arkitekttegnet enebolig - Flott utsikt! Gode solforhold

- SOLGT!

I nær tilknytting til Sandnes sentrum, ligger Tunveien 3 flott plassert på Austrått og er en pen og attraktiv tomt på 667 kvm. Området nord-vest for Austråttveien er blandt de flotte områdene i byen, kjent for sin fantastiske utsikt. Her ligger Tunveien meget pent plassert, med en av de absolutt flotteste tomtene. Eiendommen ligger like ved bevaringsverdige Thrane-gården, med sitt tilhørende grøntareal.

Innhold: 1.etg : Hall, 3 soverom, stort bad, stue med egen kontorplass. Vaskerom/bod inkl teknisk rom har direkte adkomst til dobbel garasje med sportsbod.  2.etg : Stor stue og tv-stue, spisestue med åpen løsning til innholdsrikt kjøkken med utgang til stor terrasse. Hovedsoverom med walk in closet og eget bad.

 

Standard: Stue, hall og soverom i 1. etg får parkett på gulv og sparklet og malte vegger. Stålpipe m/vedovn. Bad får fliser på gulv og vegg. Vaskerom får fliser på gulv og sokkleflis. Bodene blir levert med våtromsbelegg og malte vegger. I 2.etg blir det lagt parkett på stue, tv-stue, spisestue, kjøkken og hovedsoverom inkl. walk in closet. Veggene blir sparklet og malt. Tilstøtende bad får fliser på gulv og vegg. Hvitevarer til kjøkken er inkludert. Lukket dobbel garasje med automatisk portåpner.

 

* NB! Ved kjøp før oppstart, vil kjøper få mulighet til personlig valg av leveranser i samråd med selger.

FAKTA OM PROSJEKTET

STED:              Austrått

BRA:                257 m2

TYPE:              Enebolig

SOVEROM:    4

PRIS:               7 490 000.-

KART

bottom of page