top of page

Gjesdal Bolig

Austrått / Skaarlia - 4 moderne eneboliger - Flott utsikt!

UTSOLGT

Nå har du mulighet til å skaffe deg en ny flott enebolig (4 valgmuligheter) i en av Sandnes mest populære bydeler. Skaraveien 33 ligger i skråningen opp mot Skaarlia og har en solrik og meget attraktiv beliggenhet med flott utsikt. Her får du naturen som nærmeste nabo, men samtidig en sentral beliggenhet- da det kun er fem minutter til Sandnes med bil.

Bolig 1-2: 1.etg : Stue/kjøkken i åpen løsning med utgang til vestvendt terrasse, fliselagt bad, soverom og innvendig bod. U.etg : medierom, 2 soverom, ett med utgang til hage, fliselagt bad og vask/teknisk rom i tillegg til utvendig bod. Tomt 1 leveres med carport, mens Tomt 2 kan leveres med frittstående carport/garasje.

 

Bolig 3-4: 1 etg. : Medierom med utgang til hage (ekstra sov), 2 soverom, fliselagt bad, vask/teknisk rom, innvendig bod i tillegg til utvendig bod. 2 etg. : stor åpen stue kjøkken løsning med utgang store terrasser, gjeste wc og soverom. Tomt 3 leveres med carport, mens Tomt 4 kan leveres med frittstående carport/garasje.

FAKTA OM PROSJEKTET

STED:              Austrått

BRA:               118 - 123 m2

TYPE:              Enebolig

SOVEROM:    4

PRIS:               Fra 3 990 000.-

KART

LAST NED PROSPEKT

bottom of page